Resultaten voor regenpak agu shinteo

 
regenpak agu shinteo
 
AGU Shinteo Regenpak kopen BESLIST.nl Lage prijs.
Regenpak shinteo unisex rood xl. Shinteo is een compleet pak voor dames en heren. Deze wind en waterdichte lijn met ademend Poray 5000 stof is voorzien van Mesh voering en ventilatieopeningen op de rug. Het jack heeft een geïntegreerd opbergsysteem in de linkerzak en de broek aan de bin. Regenpak agu original zwart zwart xxxl.
regenpak agu shinteo
Waarschijnlijk is het een herkenbare herinnering voor wie vroeger ook lange fietsritten naar school moest maken. Toen ik vrijwel dagelijks in weer en wind naar school fietste, was een regenpak de enige optie om droog over te komen. Op de heenweg ging het pak braaf aan, maar op de terugweg vond ik het van minder belang omdat ik toch naar huis ging. Dan trok ik liever thuis een droge broek aan, dan dat ik over straat ging met een, in mijn ogen, lompe, onflatteuze regenbroek. Gelukkig zijn de tijden veranderd en is de regenkleding mee veranderd. Regenkleding schuift steeds meer op naar de categorie vrijetijdskleding. Hierdoor is het steeds minder vervelend om met regenkleding over straat te moeten. Het is sinds enkele jaren zelfs hip geworden om met een regenjas gezien te worden. Sinds 2014 ben ik Product manager van de AGU Rainwear collectie.
Grote regenkledingtest Fietsersbond.
Dit niet-ademende pak houdt je droog, maar je gaat er snel in zweten. TestKees: Het niet ademende regenpak van AGU. Voldeed goed in de regentest want nergens kwam er water doorheen, maar ik ging er wel duidelijk eerder in zweten.
Agu.
Alle naden zijn getaped. Desinged door AGU, creator of modern. AGU Regenpak Bolster Aqua XL. AGU Regenpak Bolster Zwart XXL. AGU Regenpak Shinteo rood XL. AGU Regenpak Passat Rood XL. AGU Regenjas Subita Purple M. Regenjas quinster women paars xl.
AGU Regenkleding, PCS Fietsen, Purmerend pcsfietsenshop.
AGU Regenpak Shinteo ademend unisex zwart. NIEUW: SHINTEO PAK ROOD. Compleet ademend pak. Jack heeft mesh voering, extra ventilatieopeningen op de rug en geïntegreerde, opvouwbare capuchon. Geïntegreerd opbergsysteem in de linkerzak van het jack en de binnenzijde van de broekband voor de broek.
Materiaalbespreking: AGU Shinteo regenpak Hiking-site.nl.
Ingezonden door: Raymond Koome. Gepubliceerd op: 28-02-2012, 1635.: Afgelopen december werd er bij de december-acties een Shinteo regenpak van AGU weggegeven. Onlineshop Regenkledingexpert.nl gaf echter niet alleen een exemplaar aan de winnaar, maar stelde er ook één beschikbaar aan mij om te testen.
Regenkleding Antilope Hilversum.
Alle kleding van AGU heeft een CE markering. Agu Shinteo glorieus winnaar van de ANWB-regenpakkentest. Behaalde op bijna alle fronten functionaliteit, design, wind en waterdichtheid, gebruiksgemak en veiligheid. de maximale score en werd bestempeld als ultiem outdoor-attribuut, ANWB kampioen oktober 2014.
Review AGU Shinteo regenpak Bike Outdoor.
Afdrukken Categorieën Blog Bike and Outdoor Review AGU Shinteo regenpak. Gepubliceerd op 29-11-2014 1055: door Hans Kroesen Review AGU Shinteo regenpak. Bike Outdoor review AGU Shinteo regenpak. Dit luxe regenpak van AGU is voorzien van vele extras zoals een opvouwbare capuchon.
Bike and Outdoor regenkleding en accessoires: Bike and Outdoor review AGU Shinteo regenpak.
Regenpakken de grootste collectie Regenpakhuis.
Rode regenpak Stow and Go van Highlander. Blauwe regenpak Stow and Go van Highlander. Camouflage wit/grijs/zwarte regenpak van Mac in a Sac. Teal blue/navy regenpak Original van Agu. Gele regenpak Original van Agu. Maroon regenpak met zwarte broek Original van Agu.

Contacteer ons